Menyang kontèn

Jatireja, Jumapala, Karanganyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatireja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKaranganyar
KacamatanJumapala
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Jatireja (cara Indonésia: jatirejo) iku désa ing Kacamatan Jumapala, Kabupatèn Karanganyar, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Jumapala