Menyang kontèn

Jatipura, Karanganyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatipura
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJatipuro
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°44′42″S 111°00′54″E / 7.74495°S 111.01506°E / -7.74495; 111.01506Koordhinat: 7°44′42″S 111°00′54″E / 7.74495°S 111.01506°E / -7.74495; 111.01506
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKaranganyar
Kodhe laladan
administrasi
33.13.01

Jatipura iku kacamatan ing Kabupatèn Karanganyar.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.