Jenawi, Karanganyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jenawi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Jenawi
Jenawi iku kapernah ing Jawa Tengah
Jenawi
Jenawi
Jenawi iku kapernah ing Indonésia
Jenawi
Jenawi
Koordhinat: 7°33′47″S 111°08′12″E / 7.56314°S 111.13678°E / -7.56314; 111.13678Koordhinat: 7°33′47″S 111°08′12″E / 7.56314°S 111.13678°E / -7.56314; 111.13678
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Karanganyar
Kodhe laladan
administrasi
33.13.17

Jenawi iku kacamatan ing Kabupatèn Karanganyar.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.