Menyang kontèn

Jaja, Mejaba, Kudus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jaja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKudus
KacamatanMejaba
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Jaja, (cara Indonésia: Jojo) iku désa ing Kacamatan Mejaba, Kabupatèn Kudus, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Mejaba