Gebog, Kudus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gebog
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGebog
Gebog kapernah ing Jawa Tengah
Gebog
Gebog
Gebog kapernah ing Indonésia
Gebog
Gebog
Koordhinat: 6°42′24″S 110°50′46″E / 6.7068°S 110.84615°E / -6.7068; 110.84615Koordhinat: 6°42′24″S 110°50′46″E / 6.7068°S 110.84615°E / -6.7068; 110.84615
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKudus
Kodhe laladan
administrasi
33.19.08

Gebog iku kacamatan ing Kabupatèn Kudus.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.