Kutha Kudus, Kudus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Kudus
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKota Kudus
Kutha Kudus kapernah ing Jawa Tengah
Kutha Kudus
Kutha Kudus
Kutha Kudus kapernah ing Indonésia
Kutha Kudus
Kutha Kudus
Koordhinat: 6°48′16″S 110°50′38″E / 6.80441°S 110.84375°E / -6.80441; 110.84375Koordhinat: 6°48′16″S 110°50′38″E / 6.80441°S 110.84375°E / -6.80441; 110.84375
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKudus
Kodhe laladan
administrasi
33.19.02

Kutha Kudus iku kacamatan ing Kabupatèn Kudus.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.