Ha (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ha
Aksara Jawa
Javanese script - Ha.png
Aksara Latin: Ha
Fonem: [h], [a]
Pasangan:

Ha iku aksara nglegena jroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /hɔ/, /ha/, /ɔ/, utawa /a/. Aksara Ha dilatinaké dadi "Ha". Aksara iki nduwèni wangun rèkan kanggo makili uni /kha/ kaya aksara ح jroning aksara Arab.

Uga delengen[besut | besut sumber]