Ha (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aksara Latin
     
Ha
Aksara Jawa
Javanese script - Ha.png
Aksara Latin:Ha
Fonem:[h], [a]
Pasangan:

Ha iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /hɔ/, /ha/, /ɔ/, utawa /a/. Aksara Ha dilatinaké dadi "Ha". Aksara iki duwé wangun rèkan kanggo makili uni /kha/ kaya aksara خ sajeroning aksara Arab.

Uga delengen[besut | besut sumber]