Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Nga lelet

Nga lelet iku aksara gantèn sajeroning aksara Jawa Hanacaraka minangka sesulih saka aksara La sing dipasangi pepet. Dadi uniné: le.

Uga delengen[besut | besut sumber]