Pada andhap

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pada andhap

Pada andhap iku tandha ing aksara Jawa Hanacaraka kang ditulis ing wiwitan layang utawa tembang,kanggo pakurmatan marang wong kang kalungguhané luwih dhuwur utawa umuré luwih tuwa[1].

Rujukan[besut | besut sumber]