Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pa cerek

Pa cerek iku aksara gantèn sajeroning aksara Jawa Hanacaraka minangka sesulih saka aksara Ra sing dipasangi sandhangan pepet. Aksara Pa cerek iki uniné 're'.

Uga delengen[besut | besut sumber]