Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pa cerek

Pa cerek iku aksara gantèn sajeroning aksara Jawa Hanacaraka minangka sesulih saka aksara Ra sing dipasangi sandhangan pepet. Aksara Pa cerek iki uniné 're'.

Uga delengen[besut | besut sumber]