Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pa cerek

Pa cerek iku aksara gantèn sajeroning aksara Jawa Hanacaraka minangka sesulih saka aksara Ra sing dipasangi sandhangan pepet. Aksara Pa cerek iki uniné 're'.

Uga delengen[besut | besut sumber]