Ta (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ta
Aksara Jawa
Aksara nglegenaAksara murda
Aksara Latin:Ta
Fonem:[t]
Pasangan:

Ta iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka kang nglambangaké uni /ta/. Aksara Ta dilatinaké dadi "Ta". Aksara Ta minangka salah siji aksara kang duwé wangun aksara murda (aksara kapital).

Uga delengen[besut | besut sumber]