Dha (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dha
Aksara Jawa
Javanese script - Dha.png
Aksara Latin:Dha
Fonem:[d̪ʰ]
Pasangan:

Dha iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /d̪ʰa/. Aksara Dha dilatinaké dadi "Dha".

Uga delengen[besut | besut sumber]