Ba (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ba
Aksara Jawa
Aksara nglegenaAksara murda
Aksara Latin:Ba
Fonem:[b]
Pasangan:

Ba iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka kang nglambangaké uni /ba/. Aksara Ba dilatinaké dadi "Ba". Aksara Ba minangka salah siji aksara kang duwé wangun aksara murda (aksara kapital).

Uga delengen[besut | besut sumber]