Ba (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ba
Aksara Jawa
Aksara nglegena Aksara murda
Aksara Latin: Ba
Fonem: [b]
Pasangan:

Ba iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka kang nglambangaké uni /ba/. Aksara Ba dilatinaké dadi "Ba". Aksara Ba minangka salah siji aksara kang duwé wangun aksara murda (aksara kapital).

Uga delengen[besut | besut sumber]