Nga (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nga
Aksara Jawa
Javanese script - Nga.png
Aksara Latin:Nga
Fonem:[ŋ]
Pasangan:

Nga iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /ŋa/. Aksara Nga dilatinaké dadi "Nga". Aksara iki duwé wangun rèkan kanggo makili uni /nga/ kaya aksara ڠ sajeroning aksara Jawi.

Uga delengen[besut | besut sumber]