Pada madya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pada madya

Pada madya iku pratandha ing aksara Jawa Hanacaraka kang dipasang ing wiwitané layang kang dikirim marang wong kang kalungguhan utawa umuré sadrajat[1].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Situs sutresna Jawa (diaksès 29 Agustus 2012)


Uga delengen[besut | besut sumber]