Pada lungsi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pada lungsi

Pada lungsi iku pratandha ing aksara Jawa Hanacaraka sing duwé ayahan padha karo tandha titik. Yèn ukara dipungkasi nganggo aksara mati (nganggo sandhangan pangkon), kanggo mènèhi tandha pada lungsi iki mung cukup ditambahi pada lingsa ing samburiné sandhangan pangkon mau.

Uga delengen[besut | besut sumber]