Pada pangkat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pada pangkat

Pada pangkat iku pratandha sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing gunané ana loro, ya iku[1]:

  1. Minangka purwaning peprincèn.
  2. Minangka pangapit tembung pocapan.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Situs sutresna Jawa (diaksès 29 Agustus 2012)

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]