Pada pangkat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pada pangkat

Pada pangkat iku pratandha sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing gunané ana loro, ya iku[1]:

  1. Minangka purwaning peprincèn.
  2. Minangka pangapit tembung pocapan.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Situs sutresna Jawa (diaksès 29 Agustus 2012)

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]