Wa (aksara Jawa)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Wa
Aksara Jawa
Javanese script - Wa.png
Aksara Latin: Wa
Fonem: [w]
Pasangan:

Wa iku aksara nglegena jroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /wa/. Aksara Wa dilatinaké dadi "Wa".

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wa_(aksara_Jawa)&oldid=1031255"