Wa (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wa
Aksara Jawa
Javanese script - Wa.png
Aksara Latin: Wa
Fonem: [w]
Pasangan:

Wa iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /wa/. Aksara Wa dilatinaké dadi "Wa".

Uga delengen[besut | besut sumber]