Purwapada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Purwapada

Purwapada iku pratandha sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing dipasang ing wiwitaning tembang utawa wacan[1].

Tuladha (tinulis nganggo fonta tuladha jejeg) [2]:

꧄ꦧ꧀ꦖ꧄ꦥꦩꦺꦝꦂꦫꦺ​ꦮꦱꦶꦠꦤꦶꦁ​ꦲꦠꦶ​ꦱꦸꦩꦤ꧀ꦠꦏ​ꦲꦤꦶꦫꦸ​ꦥꦸꦗꦔ꧉

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Situs sutresna Jawa (diaksès 29 Agustus 2012)
  2. ^ Diprayogakaké nganggo peramban Firefox gagrag 11 utawa sing luwih anyar supaya bisa mirsani tulisan iki

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]