La (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
La
Aksara Jawa
Javanese script - La.png
Aksara Latin: La
Fonem: [l]
Pasangan:

La iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /la/. Aksara La dilatinaké dadi "Ra". Kanggo makili uni /le/, aksara La ora diwènèhi sandhangan pepet, ananging diwakili déning aksara sing diarani Nga lelet (Javanese script - Le.png).

Uga delengen[besut | besut sumber]