La (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
La
Aksara Jawa
Javanese script - La.png
Aksara Latin: La
Fonem: [l]
Pasangan:

La iku aksara nglegena jroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /la/. Aksara La dilatinaké dadi "Ra". Kanggo makili uni /le/, aksara La ora diwènèhi sandhangan pepet, ananging diwakili déning aksara sing diarani Nga lelet (Javanese script - Le.png).

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=La_(aksara_Jawa)&oldid=1031298"