Menyang kontèn

La (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
La
Aksara Jawa
Aksara Latin:La
Fonem:[l]
Pasangan:

La iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka kang nglambangaké uni /la/. Aksara La dilatinaké dadi "Ra". Kanggo makili uni /le/, aksara La ora diwènèhi sandhangan pepet, nanging diwakili déning aksara kang diarani Nga lelet ().

Uga delengen[besut | besut sumber]