Pada pancak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pada pancak

Pada pancak iku pratandha ing aksara Jawa Hanacaraka sing dipasang ing pungkasan utawa wusananing serat utawa carita[1].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Situs sutresna Jawa (diaksès 29 Agustus 2012)

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]