Pada pancak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pada pancak

Pada pancak iku pratandha ing aksara Jawa Hanacaraka sing dipasang ing pungkasan utawa wusananing serat utawa carita[1].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Situs sutresna Jawa (diaksès 29 Agustus 2012)

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]