Ra (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ra
Aksara Jawa
Javanese script - Ra.png
Aksara Latin: Ra
Fonem: [r]

Ra iku aksara nglegena jroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /ra/. Aksara Ra dilatinaké dadi "Ra". Kanggo makili uni /re/, aksara Ra ora diwènèhi sandhangan pepet, ananging diwakili déning aksara sing disebut Pa cerek (Javanese script - Re.png).

Uga delengen[besut | besut sumber]