Pa (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pa
Aksara Jawa
Aksara nglegena Aksara murda
Aksara Latin: Pa
Fonem: [p]
Pasangan:

Pa iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /pa/. Aksara Pa dilatinaké dadi "Pa". Aksara Pa minangka salah siji aksara sing duwé wangun aksara murda (aksara kapital), sarta duwé wangun rèkan kanggo makili uni /fa/ kaya aksara ف sajeroning aksara Arab.

Uga delengen[besut | besut sumber]