Tha (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Tha
Aksara Jawa
Javanese script - Tha.png
Aksara Latin:Tha
Fonem:[t̪̪ʰ]
Pasangan:

Tha iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /t̪̪ʰa/. Aksara Tha dilatinaké dadi "Tha".

Uga delengen[besut | besut sumber]