Pada guru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pada guru

Pada guru iku pratandha ing aksara Jawa Hanacaraka sing dipasang ing pambukaning serat utawa carita[1].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Situs sutrisna Jawa (diaksès 29 Agustus 2012

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]