Pada guru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pada guru

Pada guru iku pratandha ing aksara Jawa Hanacaraka sing dipasang ing pambukaning serat utawa carita[1].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Situs sutrisna Jawa (diaksès 29 Agustus 2012

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]