Pada guru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pada guru

Pada guru iku pratandha ing aksara Jawa Hanacaraka sing dipasang ing pambukaning serat utawa carita[1].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Situs sutrisna Jawa (diaksès 29 Agustus 2012


Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]