Nya (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nya
Aksara Jawa
Aksara nglegena Aksara murda
Aksara Latin: Nya
Fonem: [ɲ]
Pasangan:

Nya iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka kang nglambangaké uni /ɲa/. Aksara Nya dilatinaké dadi "Nya" utawa "Ña". Aksara Nya minangka salah siji aksara kang duwé wangun aksara murda (aksara kapital).

Uga delengen[besut | besut sumber]