Na (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Na
Aksara Jawa
Aksara nglegena Aksara murda
Aksara Latin: Na
Fonem: [n]
Pasangan: 50px

Na iku aksara nglegena jroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /na/. Aksara Na dilatinaké dadi "Na". Aksara Na minangka salah siji aksara sing nduwèni wangun aksara murda (aksara kapital).

Uga delengen[besut | besut sumber]