Na (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Na
Aksara Jawa
Aksara nglegenaAksara murda
Aksara Latin:Na
Fonem:[n]
Pasangan:50px

Na iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /na/. Aksara Na dilatinaké dadi "Na". Aksara Na minangka salah siji aksara sing duwé wangun aksara murda (aksara kapital).

Uga delengen[besut | besut sumber]