Na (aksara Jawa)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Na
Aksara Jawa
Aksara nglegena Aksara murda
Aksara Latin: Na
Fonem: [n]
Pasangan: 50px

Na iku aksara nglegena jroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /na/. Aksara Na dilatinaké dadi "Na". Aksara Na minangka salah siji aksara sing nduwèni wangun aksara murda (aksara kapital).

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Na_(aksara_Jawa)&oldid=1031286"