Pada luhur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pada luhur

Pada luhur iku pratandha ing aksara Jawa Hanacaraka, tinulis ing wiwitané layang utawa tembang sing katujokaké marang wong sing kalungguhané luwih asor utawa umuré luwih anom.