Pada luhur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pada luhur

Pada luhur iku pratandha ing aksara Jawa Hanacaraka, tinulis ing wiwitané layang utawa tembang sing katujokaké marang wong sing kalungguhané luwih asor utawa umuré luwih anom.