Ja (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ja
Aksara Jawa
Aksara nglegenaAksara rèkan
Aksara Latin:Ja
Fonem:[j]
Pasangan:

Ja iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /ɟa/ utawa /dʒa/. Aksara Ja dilatinaké dadi "Ja". Aksara iki duwé wangun rèkan kanggo makili uni /za/ kaya aksara ز sajeroning aksara Arab.

Uga delengen[besut | besut sumber]