Ca (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ca
Aksara Jawa
Javanese script - Ca.png
Aksara Latin:Ca
Fonem:[c]
Pasangan:

Ca iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /ca/ lan /tʃa/. Aksara Ca dilatinaké dadi "Ca".

Uga delengen[besut | besut sumber]