Da (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Da
Aksara Jawa
Aksara nglegena Aksara rèkan
Aksara Latin: Da
Fonem: [d]
Pasangan:

Da iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /da/. Aksara Da dilatinaké dadi "Da". Aksara iki duwé wangun rèkan kanggo makili uni /dza/ kaya aksara ذ ing aksara Arab.

Uga delengen[besut | besut sumber]