Da (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Da
Aksara Jawa
Aksara nglegenaAksara rèkan
Aksara Latin:Da
Fonem:[d]
Pasangan:

Da iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /da/. Aksara Da dilatinaké dadi "Da". Aksara iki duwé wangun rèkan kanggo makili uni /dza/ kaya aksara ذ ing aksara Arab.

Uga delengen[besut | besut sumber]