Ya (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ya
Aksara Jawa
Javanese script - Ya.png
Aksara Latin:Ya
Fonem:[y]

Ya iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /ya/. Aksara La dilatinaké dadi "Ya".

Uga delengen[besut | besut sumber]