Wasanapada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Wasanapada

Wasanapada iku pratandha sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing dipasang ing pungkasan utawa wusananing tembang utawa wacan. Pratandha iki nandhani yèn wacan utawa tembang iku wis tamat utawa rampung. Wasanapada bisa kawaca 'iti' utawa tamat.[1].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Situs sutresna Jawa (diaksès 29 Agustus 2012)

Pranala njaba[besut | besut sumber]