Sa (aksara Jawa)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Sa
Aksara Jawa
Aksara nglegena Aksara murda
Aksara Latin: Sa
Fonem: [s]
Pasangan:

Sa iku aksara nglegena jroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /sa/. Aksara Sa dilatinaké dadi "Sa". Aksara Sa minangka salah siji aksara sing nduwèni wangun aksara murda (aksara kapital), sarta nduwèni wangun rèkan kanggo makili uni /sya/ kaya aksara ش ing aksara Arab.

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sa_(aksara_Jawa)&oldid=1031293"