Ma (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ma
Aksara Jawa
Javanese script - Ma.png
Aksara Latin:Ma
Fonem:[m]

Ma iku aksara nglegena sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /ma/. Aksara Ma dilatinaké dadi "Ma".

Uga delengen[besut | besut sumber]