Ha (aksara Bali)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ha
Bali Ha.png
Aksara Latin:Ha
Fonèm:[h]
Warga aksara:kanthya
Gantungan:

Ha iku aksara wianjana sajeroning aksara Bali sing nglambangaké uni /ha/ utawa /a/. Yèn aksara Ha dialihaksarakaké saka aksara Bali dadi aksara Latin, banjur ditulis "Ha".

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cathetan[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Tinggen, I Nengah. 1993. Pedoman Perubahan Ejaan Basa Bali dengan Huruf Latin dan Huruf Bali. Singaraja: UD. Rikha.
  • Surada, I Made. 2007. Kamus Sanskerta-Indonésia. Surabaya: Penerbit Paramitha.