Wulu

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gambaran rong ler wulu.

Bulu iku struktur epidermis sing mbentuk panutup njaba, contoné ing kéwan manuk. Wulu iku siji ciri utama sing mbédakaké Kelas Aves saka kelas liyané.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wulu&oldid=1025945"