Wulu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gambaran rong lèr wulu.

Bulu iku struktur epidermis sing mbentuk panutup njaba, contoné ing kéwan manuk. Wulu iku siji ciri utama sing mbédakaké Kelas Aves saka kelas liyané.