Epidermis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Epidermis wonten ing biologi ateges jaringan sel-sel pelindung ing lapisan paling njaba. Epidermis dados bagian kulit ing kewan, lan manungsa. Wonten ing wit-witan, epidermis inggih punika lapisan sel-sel paling njaba wonten ing oyot, gagang, godhong, lan organ sanesipun.


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Epidermis&oldid=980541"