Epidermis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Epidermis wonten ing biologi ateges jaringan sel-sel pelindung ing lapisan paling njaba. Epidermis dados pérangan kulit ing kéwan, lan manungsa. Wonten ing wit-witan, epidermis inggih punika lapisan sel-sel paling njaba wonten ing oyot, gagang, godhong, lan organ sanèsipun.