Epidermis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Epidermis wonten ing biologi ateges jaringan sel-sel pelindung ing lapisan paling njaba. Epidermis dados pérangan kulit ing kewan, lan manungsa. Wonten ing wit-witan, epidermis inggih punika lapisan sel-sel paling njaba wonten ing oyot, gagang, godhong, lan organ sanèsipun.