Cecek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
.
Cecek utawa titik

Cecek[1] utawa titik ya iku pada (cara Indonésia: tanda baca) kang digunakaké kanggo nengeri pungkasaning sawiji ukara ing manéka basa. Tenger iki awujud cecek cilik sing disèlèhaké ing pungkasan sawiji baris saka sawiji ukara, kaya ta ing pungkasan ukara.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Poerwadarminta 1939, k. 637"cêcêk: kn. titik; di-[x]-i: 1 dititiki, ditulisi; 2 dicoblosi cilik-cilik; 3 diusêk-usêkake (tmr. têgêsan lsp); kc. cêcak."
  2. "period_1 noun". Oxford Learner's Dictionaries. Retrieved 2020-10-25.

Pratélan pustaka[besut | besut sumber]