Menyang kontèn

Gondhang, Wanapringga, Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gondhang
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPekalongan
KacamatanWanapringga
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Gondhang iku désa ing Kacamatan Wanapringga (cara Indonésia: Wonopringgo), kabupatèn Pekalongan, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki jembaré:-km2 kanthi sing ndunungi watara.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Wanapringga, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Galang Pengampon Gede | Getas | Gondhang | Jetak Kidul | Jethak Lengkong | Kwagéan | Legok Gunung | Pegadhèn Tengah | Rawakembu | Sampih | Sastradirjan | Surabayan | Wanapringga | Wanareja