1 (aksara Jawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Angka 1 (lambangé padha karo aksara Ga

Angka 1 iku angka sajeroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké aji 1. Angka 1 iki dilambangaké padha karo lambang aksara Ga dilatinaké "Ga".

Uga delengen[besut | besut sumber]