Mlati Kidul, Kota, Kudus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mlathi Kidul
Kalurahan
Kudus.jpg
Petha dunungé Kalurahan Mlathi Kidul
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKudus
KacamatanKudus
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Mlathi Kidul, iku kalurahan ing Kacamatan Kota, Kabupatèn Kudus, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Kudus