Menyang kontèn

Lambanggelun, Paninggaran, Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lambanggelun
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPekalongan
KacamatanPaninggaran
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Lambanggelun iku désa ing Kacamatan Paninggaran, Pekalongan, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Paninggaran, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Bedagung | Botosari | Domiyang | Kaliboja | Kaliombo | Krandegan | Lambanggelun | Lomeneng | Notogiwang | Paninggaran | Sawangan | Tanggeran | Tenogo | Werdi | Winduaji