Lambangan, Undaan, Kudus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lambangan
Désa
Nagara  Indonésia
Kabupatèn Kudus
Government
 • Kepala desa -
Kapadhetan -

[[Kategori:{{{kacamatan}}}, Kudus]][[Kategori:Désa ing {{{propinsi}}}]]

Lambangan, iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Undaan, Kabupatèn Kudus, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]