Lambangan, Undaan, Kudus

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lambangan
Désa
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Kabupatèn Kudus
Kapadhetan -

[[Kategori:{{{kacamatan}}}, Kudus]]

Lambangan, iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Undaan, Kabupatèn Kudus, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]