Krasakageng, Sragi, Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Krasakageng
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPekalongan
KacamatanSragi
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Krasakageng iku désa ing Kacamatan Sragi, Pekalongan, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Sragi, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Bulak Pelem | Bulaksari | Gebangkerep | Kalijambe | Kedungjaran | Ketanon Ageng | Klunjukan | Krasakageng | Mrican | Purwodadi | Purworejo | Sijeruk | Sragi | Sumub Kidul | Sumub Lor | Tegal Suruh | Tegalontar