Kradenan, Kaliwungu, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kradenan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
KacamatanKaliwungu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kradenan iku désa ing Kacamatan Kaliwungu, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]