Kemetul, Susukan, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kemetul
Désa
Nagara  Indonésia
Kabupatèn Semarang
Kacamatan Susukan
Government
 • Kepala desa -
Kapadhetan -

[[Kategori:Désa ing {{{propinsi}}}]]

Kemetul iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Susukan, Kabupatèn Semarang , provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa iki jembaré: - km2 kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]