Kemetul, Susukan, Semarang

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kemetul
Désa
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Kabupatèn Semarang
Kacamatan Susukan
Kapadhetan -

Kemetul iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Susukan, Kabupatèn Semarang , provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa iki jembaré: - km2 kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]