Menyang kontèn

Karanglo, Tawangmangu, Karanganyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karanglo
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKaranganyar
KacamatanTawangmangu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Karanglo iku désa ing Kacamatan Tawangmangu, Kabupatèn Karanganyar, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Tawangmangu, Karanganyar, Jawa Tengah

Désa/Kalurahan: Bandardawung | Blumbang | Gondosuli | Kalisoro | Karanglo | Nglebak | Plumbon | Sepanjang | Tawangmangu | Tengklik