Karanganyar, Tuntang, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karanganyar
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
KacamatanTuntang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Karanganyar iku désa ing Kacamatan Tuntang, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]