Menyang kontèn

Kaliwungu, Kaliwungu, Kudus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaliwungu
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKudus
KacamatanKaliwungu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kaliwungu iku désa ing Kacamatan Kaliwungu, Kabupatèn Kudus, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]